agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Kullanıcı Hizmetleri > İçimizden Biri
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-05-2008, 23:58   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-04-2007
Galeri: 225
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Yazılmamasın suçlusu benim '.....' Haklı bir korkum olmasına rağmen, sanki onlar önemsenmeyen üyeler gibi bir durum oluştu.

Bu bölümde ilk yer alan arkadaşlardan, böyle bir yanılgıya neden olduğum için özür diliyorum....
Sevgili Arkadaşlar,
Birden bire böylesine bir ilgi beni şaşırtmadı desem yalan olur. Çok memnun oldum elbette... Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ama önemsenmediğim duygusuna asla kapılmadım. Ben bazı konularda duygu ve düşüncelerimi, bilgilerimi yazdığım zaman önemsenerek okunduğunu, okunacağını zaten biliyordum. Ne var ki hakkımda yazılanları okuyunca doğrusu eskisi gibi rahat yazamayacağım kaygısına düşmedim değil. Çünkü şu anda kendimi duygusal bir baskı altında hissediyorum. Hepinize yeniden teşekkür ederim.

Sevgili Malina böylesine bir duyarlıklık içinde olmanız çok hoş. Ama ortada bir kusur varmış gibi özür dilemenize gerçekten gerek yoktu. Çünkü alınganlığa, incinmeye gerektirecek bir durum yok...

hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-05-2008, 12:35   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-06-2006
Galeri: 232
Sayin Hassoman, yazdiklarinizla sizi daha iyi tanidigimi ve sizin gibi arkadaslarla, ayni sitede uye olmaktan mutlu oldugumu dun belirtecektim yazamadim ve yine sizin yazdiklarinizi, bonsai basligi altindaki yamadori bolumunde gorunce, orada yazdiklariniz, sizin kisiliginizi, dogaya olan sayginizi, sevginizi nasil da anlatiyor. O yazdiklarinizi her uyenin okumasini diliyorum.
Sevgi ve saygi ile kaliniz.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025