![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Orhan Bey, öncelikte toplantıda sonra da bu başlıktaki samimi yazınızda sizi tanımak güzel. Merakınız, bitkilere aşkınız, çalışmalarınız, paylaşımlarınız, yaptıklarınız çok güzel. Eminim üç sene sonra bahçenizin halini görmek için sabırsızlanıyorsunuzdur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Kaybettik
|
Sevgili Öğretmenim; sıcaklığınızı, samimiyetinizi, paylaşım isteğinizi, dostça yaklaşımlarınızı sevgiyle, sevinçle yaşamış biri olarak sizi ve eşimizi tanıdığım için mutluyum. İyi ki varsınız tekrar teşekkür ediyorum size ve vesile olduğu için ağaçlar.net'e. Eşinize ve size sevgiler, selamlar sağlıcakla kalın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sıraladığınız tüm meziyetler, sizin ruhunuzun bir yansımasıdır diye düşümüyorum. Aynı sıcaklığı bizde sizin için hissediyoruz. Dilerim, bir gün sizinlede yüz yüze tanışma fırsaatı buluruz. Yolumuzun üstü. Bir gün neden olmasın? Değil mi öğretmenim. Selam ve sevgilerimle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tanıtım yazımda belirttiğim nedenlerle, bu sitede sizlere nasıl hitabedeceğimi şaşırıyorum. Çünkü siz ve sizin gibi, meziyetleri üst düzeyde, yaşından çok daha olgun davranışları ile gönülleri fetheden epeyce dost edindim. Bahçenizde filizlenen Ağaç Şakayığı' nı ben istemeden göndermeniz, beni çok etkilemişti. Dileri bu tür jestlerinizin, misli misli karşılığını bulursunuz. Her şey gönlünüzce olsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|