![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan bey; Bu güne kadar yüz yüze gelip sohbet etme imkânı bulamamış olmamıza rağmen, buradan yakinen tanıdığım, sevgi, saygı ve hayranlık duyduğum nadir insanlardan birisiniz. Yaşamınızın güzelliklerle dolu olmasını dilerim. Sevgiler, saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Özbilgiç, sayın öğretmenim. Benim için yazdığınız son kelimeyi bende sizin için tekrar edeceğim. Harikasınız. Buldan nire, Kızılot nire!!! Demek kader ağlarını örenler uzak, yakın dinlemiyor. Siz de benim gibi 'hanım köylü' oldunuz demek ![]() Bir de yılbaşı bileti aldım. Çıkarsa hisse senedi için sizden tiyo alırız herhalde ![]() Her şey gönlünüzce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gerçekten kader. Ama ben kaderimi çoook seviyorum! Sayın OSMAN45; İnşallah biletinize, büyükçe bir ikramiye çıkar. Zaten o zaman göreceksiniz, bana gelinceye kadar, size yol gösterenler çok olacaktır. ![]() Saygılarımla.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aynı güzel duyguları, bende sizin için taşıyor ve biliyorsunuz ki; mucit kişiliğinizi ayrıca takdir ediyorum. İstanbul' da, bir gün bir çayınızı içme bahanesiyle sizinle keyifli anlar geçirmek isterim. İnşallah. Selam ve sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|