agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni6Beğeniler
  • 3 Gönderen prıtt
  • 3 Gönderen Ozlem A

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-06-2017, 10:22   #1
Ağaç Dostu
 
prıtt's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: .
Mesajlar: 304
Gül Şurubu

Arkadaşlar Isparta gülünü nasıl değerlendiriyorsunuz. Özellikle gül suyu yaparken ekşimemesi veya bozulmaması için nasıl bir yöntem uygulamak gerekiyor. Bazı tariflere uyarak güneşte tekleterek yaptığım konsantrelerde çok çabuk bozulma oluyor.

Eklenen Resimler
  
Ozlem A, Milla ve Resulgur beğendi.
prıtt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025