agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-05-2009, 22:44   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 12-05-2009
Şehir: TEKİRDAĞ
Mesajlar: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi COYOTE Mesajı Göster
Ben de kefirin karaciğer enzimlerine olumsuz etkisi olduğunu duydum(bir doktordan)
Haklısınız ama şunu belirtmek isterim , sütte hızla çoğalan ve elden ele dolaşan, bahsedilen türden zararları olan bir şeyin yani herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir kefir türünün kimse kalkıp büyük yatırımlar yaparak kapsülünü üretmez.. Ve yine büyük yatırımlar yaparak fabrikasını kurup içecek olarak (katkılardan dolayı pek verimli olamasada) piyasaya sürmez...

Aktarlarda 5-10 tl ye satılan, sütte kolaylıkla üreyen ve elden ele dolaşan kefirin bir süre sonra zararlı etkilerinin ortaya çıktığını bir yakınımda görmüş olarak, şahsen olarak zaten biliyorum.

Kefir ama hangi kefir acaba tartışılır ? Gizli tutulup yatırım yapılan mı yoksa ortalarda dolaşanmı ?

Ben geçen yıl boyunca hediye olarak kime verdimse, kemik erimesi, akciğer ve gögüs kanseri, mide ve bağırsak ülseri,kalp ve kolestrol hastaları, alerjik hastalıklardan muzdarip kullananların çoğu faydasını gördü...

ebyaz111 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025