agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-12-2008, 07:33   #11
Ağaç Dostu
 
susam's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-10-2008
Şehir: trabzon
Mesajlar: 481
Sevgili Sebahattin Sargın. Benim kefir kullanmaktaki amacım ilk başta sağlık sorunlarımı gidermede yardımcı olması içindi. Gerçekten sindirim sistemimdeki sorunlar azalmaya başladı. Üstelik kendimi çok daha dinç ve enerjik hissediyorum. Günde iki büyük kase tüketiyorum. Genelde yoğurt kıvamında mayalıyorum. Bu arada beslenme alışkanlığımı tümden değiştirdim. Sebze ağırlıklı beslenme düzenine geçtim. Yaptığım sebze yemeklerinin üzerine sos niyetine az tuz atarak tatlandırdığım kefiri döküyorum. Çok lezzetli oluyor. Bunun haricinde çocuklarımı bir türlü kefir yemeye ikna edemediğim için onlara kahvaltılarda kefirle çırptığım yumurtaya bulayıp az yağda kızarttığım ekmeği yediriyorum. Ya da mantı üstüne yoğurt yerine kefir döküyorum. **** peynir ve maydanozla karıştırıp omlet yapıyorum. Yani dolaylı yoldan onlarada yedirmeye çalışıyorum.

susam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025