agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-11-2008, 16:06   #1
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,917
Galeri: 215
Sevgili Baldaş, hiç sıkıntı olmaz. Hiç değilse bildiğimiz, temiz bir maya.

Yine de nasıl isterseniz. Ben her zaman buradayım. İstediğiniz zaman yazın, birkaç gün içinde edinir gönderirim.

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-12-2008, 09:36   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-06-2007
Şehir: Rize
Mesajlar: 482
Galeri: 35
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune Mesajı Göster
Sevgili Baldaş, hiç sıkıntı olmaz. Hiç değilse bildiğimiz, temiz bir maya.

Yine de nasıl isterseniz. Ben her zaman buradayım. İstediğiniz zaman yazın, birkaç gün içinde edinir gönderirim.
Nevsune teşekkür ederim mesajı şimdi okudum. Benim kefir biraz naz yapmış o gün. Süt yağlı olunca sanki daha çabuk mayalanıyor ya da ben öyle kuruntu yapıyorum.

Bu arada kefiri inceledikçe kafama takılıyor. Bu maya bir canlıdan alınan doku parçası mı? Eğer öyleyse kendi kendine nasıl oluyor da sütle büyüyor ? Bitki desem hiç değil. Acaba bir hayvanın midesinden falan mı üretiliyor ? Yoksa bir çeşit mantar mı?

Baldaş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025