agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-01-2015, 19:49   #11
Ağaç Dostu.
 
pria's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-08-2009
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 6,527
Az önce hem 2 litrelik kefiri hem de 2 litre sütle yaptığımız probiyotik yoğurdu açtık..
1 gramlık kefir mayası aynen daha önce yaptığım kefir kıvamındaydı..Koyu yani..Sulandırarak içiyoruz..

Probiyotik yoğurdu ilk defa yaptık hayatımızda..Market yoğurtları gibi katı olmuyor..Kaşıkla dökerken iplik gibi uzuyor..
Her ikisini de buzdolabına koyduk..

Bir de bir ara, 1 litre günlük süte 1 çay bardağı kefir koyarak mayalandırmayı düşünüyorum..Eğer mayalanma yine aynı olursa kuru kefir mayası satın almaya gerek kalmaz..

YeniGine beğendi.
pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025