agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-07-2007, 15:12   #11
Ağaç Dostu
 
Hakan KINACI's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-08-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 951
Galeri: 42
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi memet Mesajı Göster
Uzun süre kullanınca insan bıkmaya başlıyor. Tek nedeni bu.
Birde her gün tekrar tekrar mayalamak da insanı bıktırıyor.
Ben cam kaseye ışıksız ortamda mayalanmaya bırakıyorum, mayalandıktan sonra süzme işi plastik süzgeçte birde hiç bir zaman maya kaltürünü metale değdirmiyorum yani anlayacağınız uğraşı var biraz... Ancaaak o evde yaptığınız o kadar zahmet harcadığınız kefirin tadınıda hiç biri vermiyor
Saygılar,

Dip Not; Beni kefir ile bu leziz bir o kadarda faydalı içecek ile buluşturan Değerli Dostum Oğuz SAĞLAM' a da buradan teşekkürlerimi sunuyorum.

Hakan KINACI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025