agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni13Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-04-2011, 19:28   #28
Ağaç Dostu
 
nardane's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-04-2011
Şehir: KAHRAMANMARAŞ
Mesajlar: 337
Ellerinize sağlık .
Bir Adanalı olarak şalgamı çok severim,tadı harikadır.Memleketten gelenler şalgam getirir mutlaka.
Son yıllarda yapmıyorum ama önceleri çok yapardım ,eşe dosta dağıtırdım.
Siyah havuçlar yani mor dediğiniz bizler siyah havuç deriz, siyah havuçlar tam siyah olmalı ki rengi şahane koyu olsun.Bazı siyah havuçlar içi açık renk damarlı olur ,onların şalgam rengi açık olur.
Şalgam yapmak isteyenler buna dikkat ederse daha iyi sonuç alır.
Afiyet olsun, kolay gelsin.

nardane Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025