agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni13Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-12-2008, 09:04   #23
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 25-10-2005
Şehir: adana
Mesajlar: 389
sevgili arkadaşlar,
şalgam yapımları tarifi genelde aynı,
maya+kırmızı havuç+çelem turpu+kırmızı pancar+kırmızı lahana+bolca su+çok az tuz
gerisi sizlere kalmış,

çelem turpu güzel rayiha veriyor, kırmızı lahana rengini netleştiriyor.



sigortacihaşim kardeşim,
ben de yüksek tansiyon, diyabet, hepatitb ve Kolon kanseriyim.
diyabetli isen şalgam suyuna fazla yanaşma, helede insilünle asla
şalgam turpunu (çelem turpu) tuzlu ve limonlu suda bekletip taze su ile yıkayıp yersen karaciğere faydalı
şalgamsuyu hem mayalı hemde tuzlu ayrıca karışım asitler var, karaciğerini mahvedersin,

şalgama gelince birkaç günde bir çay bardağı yeter

sağlık ve esenlikler diliyorum.

şeref Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025