agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen birgaripyolcu

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-04-2010, 22:38   #7
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 02-12-2009
Şehir: Ordu
Mesajlar: 12
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yusufaycan17 Mesajı Göster
ben kayısı, erik ve kızılcıktan ayrı ayrı ve vişne-erik ile kızılcık-erik birlikte meyve suyu yapıyorum. çokta harika oluyor. 1 yıl boyuncada litrelik konserve kavanozlarında bozulmadan dayanıyor.
Bu meyvelerin suyuınu nasıl elde ediyorsunuz. Sıkıp derin dondurucuya mı koyuyorsunuz?
Kaynatıp soğutup mu şişeliyorsunuz?
Konuyu biraz açarmısınız.

şevval28 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025