agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-09-2013, 23:56   #1
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 05-09-2012
Şehir: sakarya
Mesajlar: 55
üzüm,vişne gibi sulu yaz meyvelerini güzelce yıkadıktan sonra çok az su ile meyve tamamen ezilene kadar pişirilir,süzülür,çıkan meyve suyu tekrar ocağa konulur kaynamaya başladığında konserve kavanozuna konulur ağzı sıkıca kapatılıp ters çevrilir bu şekilde 7,8 saat bekletilir sonra serin ve karanlık bir yerde saklanır.şeftali ve kayısı gibi etli meyvelerin önce çekirdekleri

zerre Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025