agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni13Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-06-2010, 16:55   #27
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 02-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 94
Rendelenmiş kısımlar rengi ve kokuyu verir. Yani kullanılıyor. Kabuk rendesini,kestiğimiz limon ve portakalları ve şekeri harmanlayıp eziyoruz. Sonra suda eritip süzebiliriz veya daha iyisi torbada suya koyup şekerin erimesini beklemek. Böylece daha yoğun limon lezzeti oluyor. Rendelerken beyaz kısımlar rendelenirse limonata acımsı olur. Sadece renklı dış tarafları rendelemeliyiz.

süreyya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
zencefil


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025