agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni13Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-06-2009, 10:36   #11
Ağaç Dostu
 
hozat's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-03-2009
Şehir: İstanbulve Bodrum
Mesajlar: 2,148
Galeri: 45
Sevgili bengi su,

seninki gül ağırlıklı olmuş,yani hassomanın tarif ettiği gibi,birde gelincik ağırlıklı olan var.

Bir litrelik su şişesinin yarısına kadar gelincik yaprağı koy, onun üzerine de 4 tane kokulu isparta gülü yaprağı koy 1 tatlı kaşığı limon tuzu ekle soğuk su doldur ve güneşte 5-6 gün beklet.

Gül yapraklarını altındaki beyaz kısımlarını kes.

Şekerini ikram ederken ekle ,az veye çok arzuya bağlı olarak.

Nostaljisi bozulmasın diye de:
Tepsiye dantel örtü koy,uzun şerbet bardaklarında sun.

Afiyet olsun


Düzenleyen hozat : 09-06-2009 saat 04:03 Neden: harf eksikliği
hozat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
zencefil


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025