agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-03-2009, 13:24   #1
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,245
Galeri: 88
Süt+Çay+Baharat (haluj, tea masala)

İlk kez deneyeceğim, şu an demleniyor

Sonucu yazarım...

Tarçın, karabiber, karanfil, kakule, zencefil, anason gibi baharatların değişik oranlarda karışımıyla farklı tatlarda içmek mümkünmüş...

Hazırlanışı:

Yarı yarıya oranda su ve süt, kaynama noktasına kadar ısıtılır.
1 kişi için silme bir çay kaşığı karışım konur. Çayınızın tipine göre bir iki çay kaşığı çay eklenir. Tadlandırıcı olarak bal tercih edilir. 10 dakika demlenir. Süzülür. İçmeden önce tercihinize göre biraz daha ısıtılabilir...

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025