![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne zaman ekmek gerekir. |
hepsi güzel
Arkadaşlar bende yeni üye oldum bu konuyu araştırırken buldum burayı, çok güzel tavsiyeleriniz olmuş bütün çiçekler birbirinden güzel.Kesinlikle bir veya bir kaçını uygulayacağım herkese teşekkürler
|
anneannemin mezarı için susuzluğa ve ısıya dayanıklı güzel yayılan bir bitki önerebilir misiniz acaba ?
|
Alıntı:
|
Ben anneannem ve dedemin mezarı için buz çiçeği ve acem halısı çelikleri diktim. Daha evvel fidelemiştim ama salı günü çoğalttım, yakın zamanda ziyaretlerine gidip paletlerden mezarlarına aktaracagım.
|
Alıntı:
Hızlı yayılıcı bir tür, mezarlık sorumlusundan duyduğuma göre nisan ayında mezarlığı ziyarete gelenlerin gözüne çarpıyormuş ve bir iki kök almak için izin isteyenler oluyormuş. http://www.agaclar.net/forum/yerortu...ilar/16357.htm |
Merhaba, ben İstanbuldayım. Şimdi (Kasım'da) birisinden yazkarı, farekulağı bir parçasını alıp dışarıya (mezara) diksem büyür mü? Eğer büyürse İstanbul'da bu bitkiden bir parça alabileceğim bir yer veya birisi var mıdır?
|
Arıyorum bölümünde sorabilirsiniz.
|
Alıntı:
|
Sayın leylaylom
http://www.agaclar.net/forum/yerortu...ilar/16357.htm Bu sayfadan faydalanabilirsiniz... Rastgelsin, gönlünüzce olsun inşallah!.. |
Babamı geçen sene kaybettim
Mezarlığa her zaman gidemiyoruz yazın çok sıcak oluyor sıcağa ve soğuğa dayanıklı fazla bakım gerekmeyen ağaç,çalı, çiçek türleri hakkında bilgi verebilirmisiniz?
|
kızımı kaybettim bende kayseri şartlarında çok bakım istemeyen çiçekler arıyordum nergiz soganım hazır ama ben dört mevsim kızımın mezarı çıcekli olsun istiyorum
|
Sevgili Hatice Sultan, öncelikle başınız sağolsun, Allah ikna olma ve kabul etme gücü versin. Ben eşimin mezarına soğanlı bitkiler ve bolca da zıpçıktı ektim, sürekli yeşil kalıyor zıpçıktılar
|
biberiye
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025