![]() |
|
![]() |
#34 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-09-2018
|
ankarada yetiştirilecek bitkilere dair kendime aldığım notları buraya yapıştırdım ; sadece isimleeri araştırsanız da olur açıklamalara takılmayın ![]() sedum sprium suklukent müge çiçeği gölgeye ekilecek pamuk helva çalısı kanarya gülü herşeye dayanıklı sürgünveren çalı gölge gerekiyor ----------------- inci çalısı güzel dayanıklı top gibi çiçeklerivar ----------- sedum sieboldi suklukent çok dayanıklı dona dayanıksız----- hatmi çiçeği hertürlü dayanıklı uzun dönem klamatis yaban asması dayanıklı humuslu toprak leonardir gerekli yarı gölge yerleri sevviyor dibi gölge olacak hanımeli kumlu toprakta olacak dayanıklı meksika potakal dal çiçeği güzel koulu dayanıklı mayıs hazira çiçeklenme dönemi oğuuk rüzgardan koru - 15 süs narı çok dayanıklı kumlu olacak çok kurumayacak mor saslkım japon kadife çamı camelia güllü çalı güzel anakaraya uygun ALTIN ÇANAĞAI YAZIN SU İSTER MAHONYA MALUS FLORIBUNDA Van Houtte. Rosaceae Süs Elması Japon Süs Kirazı ( "SYMPHORIKARPOS L. Caprifoliaceae İnci Çalısı TAXUS BACCATA L.Taxaceae Porsuk" |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
bahçe düzenleme, çit bitkisi, peyzaj bitkileri |
|
|