![]() |
18+ Pastalar
4 Eklenti(ler)
Bu başlığı görünce bende kendi yaptığım bir iki pastayı eklemek istedim.
|
Çok başarılılar ;)
|
Alıntı:
Yapış aşamalarını da paylaşırsınız artık... |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bir sonraki siparişimde bu dileğinizi yerine getirmek için fotoğraflamaya çalışacağım. Yapım aşaması olmasa da şimdilik içi görünen bir pasta fotoğrafı ekliyorum. Diğer pasta ve kurabiyelerim için aşağıdaki sayfalarımı ziyaret edebilirsiniz. www.arzulanantatlar.com www.arzulanantatlar.blogspot.com facebook sayfam ise; http://www.facebook.com/pages/Arzula...00111516713981 Paylaşımda bir sakınca var ise söyleyin lütfen, web adreslerini kaldırırım. |
Hepsi de çok güzel ve özel.:) Ellerinize sağlık. Yapım aşamalarının fotograflarını merakla bekliyoruz.
|
Evet, ben de çok beğendim, paylaşırsanız mutlu olurum.
|
Hiç kaktüs şeklinde pasta yaptınız mı? Hayal ettim de kesin çok güzel olurdu.:)
|
Alıntı:
Gerçekten çok güzeller... |
Sn. Trida özenle yapılmış, detaylı ve hatları net çalışmalar olmuş, elinize sağlık.
|
Alıntı:
Ben de sizin bahçenizin takipçisi ve hayranıyım. |
Çok güzeller :)
|
Fotoğrafları merakla bekliyorum.. Umarım basit bir şey yaparsınız.. Kopya çekeriz :))
|
Sevgili trida, sergiye hazır heykel gibiler eline yüreğine sağlık, çok hoş görünüyorlar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Furkan ve Ada'nın Nişan Pastası
3 Eklenti(ler)
Gecikme için kusura bakmayın lütfen. Pastanın üst katını maket olarak hazırladım. Yani strafor üzerini şeker hamuru ile kaplayarak, yine şeker hamurundan yaptığım gelin ve damat figürlerini üzerine yerleştirdim. Böylelikle pastanın alt katını yiyebilirler ve üst katını da uzun bir süre hatıra olarak saklayabilirler diye düşündüm. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. |
Tıpkı Furkan :D ellerinize sağlık, allah ağızlarının tadını bu pasta gibi hep tatlı yapsın ;)
|
Allah allah gerçekten tıpkı bizim acemi çırak yahuuuu. Hişşşt ufaklık ne iş yanına ADAYI da almışsın nereye böyle. Ne o arakladığın gülleri kızcağızın eline tutuşturmuşsun. Hayat yolculuğu başlamış bile koçum. Kıravatını sevsinler pek yakışmış. Ayyyy rozetede bakınız. Seni köftehor seniiii.......
Trida ellerine yüreğine sağlık. Çok güzel yahuuuuu. Kafa diyor ver siparişi birdahaaaaaa e........ Mutlu sağlıklı sevgi dolu yılarrrrr gençler. |
:) Gecenin olayıydı pastamız. Herşeyiyle çok güzeldi ama manevi boyutu çok daha güzeldi. Trida ablam sağolsun çok emek vermiş, çok uğraşmış. Birde getirmiş. Tabi gizli kahramanlarıda unutmadık. Onları müsait bir zamanda sorgu odasına alacağım :p Herkese çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.
|
Ellerine sağlık sevgili trida, çok, çok güzel olmuş pasta.
Eee, içi nasıldı? Krokan var mıydı? trida, dondurmadan pasta olur mu? :p |
Sevgili Trida, ellerine sağlık çok çok güzel olmuş. Sevgili Furkan ve Ada da hep pastadaki çift gibi mutlu olsun.
|
Teşekkür ederim Kiraz ablacım :) Güler ablacım içide dışı kadar güzeldi. Trida ablam içinide dışı kadar maharetli yapmış. Dondurmadan pastayı bırak ablacım zorlamayalım ablamı bu kadar :p
|
Harika bir pasta olmuş. Ellerine sağlık. Sevgili Ada ve Furkan'a da böylesi yakışırdı.:)
|
1 Eklenti(ler)
Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Güler hanım, dondurmalı pasta ben hiç yapmadım ama yapılıyor. Tariflerini zaman zaman denediğim ve beğendiğim bir sitedeki tarifi paylaştım Dondurmalı Pasta: Malzemeler: * 3 katlı kakaolu pastaban * 1 poşet sade krem şanti * 80gr bitter çikolata rendesi * 1 tatlı kaşığı nescafe * yarım su bardağı süt * 600gr kaymaklı dondurma * 1 paket creme ole (veya şoko mousse) * 8 adet beze (veya king top tarzı çikolata) * yaprak badem Hazırlanması: 1. Yarım su bardağı süt ile nescafeyi karıştırın. Pastabanın alttaki iki katını sütlü kahve ile ıslatın. 2. Dondurmayı buzdolabından çıkartıp 5 dakika bekletin. Bu arada krem şantiyi paketteki tarife göre hazırlayın. Krem şantiyi dondurma ve çikolata ile karıştırıp özleşmelerini sağlayın. 3. En alt pastabanı kelepçeli kalıbın içine oturtun. (kelepçeli kalıp kullanmazsanız dondurma kenarlardan akıyor) Üzerine dondurmalı karışımın yarısını sürün. Diğer katı üzerine kapatıp kalan karışımı sürün. En üst katı kapatıp buzlukta en az 3 saat bekletin. 4. Creme ole'yi pakette yazan süt miktarından daha az bir süt ile hazırlayın. (1,5 bardak ise 1 bardak kullanın, böylece daha yoğun kıvamlı olsun.) 5. Pastanızı beklettikten sonra kalıptan çıkarıp servis tabağınıza alın. Üzerini creme ole ile kaplayıp tekrar buzluğa koyun. 6. Servis yapmadan 5 dakika önce yaprak bademleri pastanın çevresine yapıştırın. Pastanın üzerine beze veya çikolata dizip servis yapın. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025