![]() |
Sulu Börek
HAMUR
4 yumurta 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı su Aldığı kadar un İÇ: Peynir Maydanoz ISLATMAK İÇİN 3 su bardağı su Kulak memesinden biraz yumuşak bir hamur yapın.Gözenek kalmayacak şekilde yoğurulur.8 bezeye bölün, ince açın.Yağlanmış tepsiye dizin aralarını yağlayarak. 4. yufkadan sonra iç malzemelerini koyun. 4 yufka daha açın. 200 derecede pişirin. Fırından çıkarıp 4 ' e kesin 3 su bardağı suyu döküp tekrar fırınlayın. Suyunu çekene kadar fırında kalsın. Afiyet olsun. |
En kısa zamanda deneyeceğim. Ellerinize sağlık...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025