agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni24Beğeniler
  • 7 Gönderen aleydi
  • 3 Gönderen samur
  • 3 Gönderen Ozlem A
  • 2 Gönderen aleydi
  • 5 Gönderen aleydi
  • 4 Gönderen sevgihoca

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-11-2015, 16:22   #5
Ağaç Dostu
 
aleydi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ozlem A Mesajı Göster
Benim de merak ettiğim bir tarifti bu Sayın aleydi. Mercimek derken haşlanmış yeşil mercimek mi koyuyoruz?
Evet yeşil mercimeği ezelicek kıvamda haşlıyoruz Sn Özlem A. Az suda haşlayıp, suyunu süzdükten sonra eziyoruz. Biraz karabiber, pul biber, tuz ekliyoruz arzuya göre. Patetesli istersekte , haşlayıp eziyoruz patatesi kırmızı toz biber, karabiber, tuz ekliyoruz.Peynirli yapmakta mümkün.

Gerçek bükme de hamur hazırlanıp açılıyor. Onun tadı başka, yinede onun tadını aratmıyor. Hamurla yapılanı birgün görüntülü olarak yazarım umarım. Şimdiden afiyet olsun.

mozen, Ozlem A, samur ve 2 kişi beğendi.
aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025