![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 6,527
|
Eşime sordum şimdi: Soğanları öldürüyor önce..Sonra 2-3 yemek kaşığı salça konuyor..sonra bir-iki bardak su ilave ediliyor..Damak tadınızın katlanacağı ölçüde acı pul biber ve tuz konuyor.. Sonra lahana parçaları ilave ediliyor..biraz pörsüyüp lahanalar çökene kadar 10-15 dakika pişiyorlar..Pirinç veya bulgur ilave ediliyor en son bir çay bardağı..Karıştırıp pişirmeye devam ediliyor..Tabi ilk konan su yetmez..sıcak su ilave ediliyor gereken miktarda.. Hepsi bu.. Düzenleyen pria : 14-12-2014 saat 00:41 |
|
|
|
![]() |
|
|