agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni19Beğeniler
  • 9 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen pria
  • 2 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-12-2014, 23:24   #1
Ağaç Dostu.
 
pria's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-08-2009
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 6,527
Eşime sordum şimdi:

Soğanları öldürüyor önce..Sonra 2-3 yemek kaşığı salça konuyor..sonra bir-iki bardak su ilave ediliyor..Damak tadınızın katlanacağı ölçüde acı pul biber ve tuz konuyor..
Sonra lahana parçaları ilave ediliyor..biraz pörsüyüp lahanalar çökene kadar 10-15 dakika pişiyorlar..Pirinç veya bulgur ilave ediliyor en son bir çay bardağı..Karıştırıp pişirmeye devam ediliyor..Tabi ilk konan su yetmez..sıcak su ilave ediliyor gereken miktarda..

Hepsi bu..

elve beğendi.

Düzenleyen pria : 14-12-2014 saat 00:41
pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025