![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
|
Sayın limon-sever her iki tavayla da yapabilirsiniz, ben 30 cm. lik olanla yaptım, önemli olan alt üst edip çevirmek, 20 lik tavayla yaparsanız hamuru 2'ye bölüp kısık ateşte iki defada pişirebilirsiniz, hangisi kolayınıza giderse onu tercih edin, afiyetler olsun, iyi ramazanlar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Zeytin ve peynirde katmayı düşünüyoruz. Bakalım nasıl olacak... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
|
Alıntı:
Kolay gelsin afiyet olsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
|
Alıntı:
Çok güzel olmuş sayın limon_sever, beğenmeniz hoşuma gitti ellerinize sağlık, miniklerin hoşlarına gitmesi çok sevindirici onlar için sebzeli olması çok sağlıklı bir yiyecek afiyetler olsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Bir dahaki sefer biraz daha malzeme olarak pizzaya benzetmeye çalışacağız ama yine bu şekil hepsini karıştırıp yapacağız. Sanırım sucuk, salam, sosis ve kıymayı biraz pişirmek gerekebilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|