agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni69Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-07-2014, 18:12   #12
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2008
Şehir: -
Mesajlar: 3,601
Galeri: 44
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Çok teşekkür ederim sevgili kelebek çalısı.

Ben midemden dolayı maya kullanamadığım için genelde ya karbonat ya da kabartma tozu kullanırım sevgili kelebek çalısı, sizler tabi ki dilediğiniz gibi yapabilirsiniz. Domatesin suyunu ve çekirdeğini çıkartmadan sadece kabuklarını soyup doğramıştım.
Aslında kışın domates kullanmamanız sağlık açısından çok doğru yapıyorsunuz, keşke bizler de yapabilsek ne iyi olur.
Umarım siz de beğenirsiniz bu tarifi, şimdiden afiyetler olsun.
Benim de mayaya karşı midem hassas ama tam çözemedim bu durumu. Mücverde maya kullanıyorum mideme hiç dokunmuyor ama mayalı fırın ürünlerini yapıp tükettiğimde iyi gelmiyor. Bileşimindeki malzemelerle mi ilgili bunu bir türlü çözemedim.

Şimdi deneyecektim bu tarifi ama şansa bakın evdeki son süt de kefir mayalamaya gitti az önce. Artık yarın keyifle yapacağım. Domates çok sulu ise azaltarak deneyeyim. Domatesin kalan suyunu da ziyan etmeyip azcık zeytinyağı, tuz, çekilmiş karabiber ile mideye indirmek gerek ama.

Teşekkür ediyorum.

akçabardak ve A_NOMAD beğendi.
kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025