![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Karbonat yerine instant maya kullanarak (mücver yaparken kullandığım gibi) da yapılabileceğini düşündüm. Domatesin suyu ve çekirdeklerini ayrıştırıp o şekilde kullanıyoruz sanırım. Deneyeceğim pratik, sağlıklı bir yaz lezzeti. Kışın domates tüketmediğimden, tam zamanıdır. Elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
agaclar.net
|
Kış için yazdan biraz domates konservesi hazırlamıyor musunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Konserve olarak yapıp kullanınca hoşuma gider mi bilmiyorum. Hiç düşünmemiştim bunu açıkçası. Çok gerektiğinde hazır konserve olarak tükettiğim oluyor, bütün veya, doğranmış şekilde burada bulunuyor. Domatessiz yemek gerçekten tatsız ve özellikle zeytinyağlılar boynu bükük kalır ama alışmışım, aramıyorum bile. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Birkaç kavanoz yapın bence, seneye çok yaparsınız... Domates (konserve, kurutma, sos) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|