![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2012
Şehir: istanbul
Mesajlar: 112
|
Lavansete kesinlikle tarifi deneyeceğim. Poğaça konusunda başarılı olmak istiyorum. Evet mayalarken 1 saat bekletiyordum hatta 1 gece beklettiğim de oldu. Ben sanırım tepsi mayasını 15 dakika yaptığım için oluyor. Bir daha ki sefere 30 dakika yapacağım. Teşekkürler Lavantase inşallah pofuduk bir poğaça yaparım ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
Şehir: Konya
Mesajlar: 232
|
Alıntı:
1: tepside mayalanırken üzerine başka bir tepsi kapatın. 2: fırınınız turbo fonksiyonlu ise en alta bir tas su koyarak ve kızgın fırında ( 200-250 C ) pişirin puaçalarınızı. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2012
Şehir: istanbul
Mesajlar: 112
|
Ayşe hanım çok teşekkür ederim. Turbo dediğiniz sanırım fırının fanın çalıştığı bölüm. İşin püf noktalarını öğrendiğime göre sanırım sorun kalmayacak çok sağolun. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
Şehir: Konya
Mesajlar: 232
|
Alıntı:
Ayrıca mayalı hamurları daha uzun süre yoğurun, elinizin ısısıyla mayalanma hızlansın ve üzerine yumurta sarısını da tepside mayalanma bittikten sonra sürün.Selamlarımla... |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|