agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-05-2010, 14:29   #1
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Galeri: 637
Pasta kremasına katmıyorum. Süt, un, 1 yumurta, 1/4 paket vanilya, şeker. Hepsini telle çırpıp, karıştırarak pişiriyorum. Soğumaya bıraktığımda da üzeri kaymak bağlamasın diye arada yine telle çırpıyorum. İçine ya tuzsuz labne peyniri, ya Mascarpone peyniri ya da bir paket krem şantiyi sütle çırpıp pişrip soğuttuğum kremaya ekleyip karıştırıyorum.

Jöle yerine ise çileklerden 10-15 adetini komposto yapar gibi 2 bardak kadar suda haşlayıp, çilekleri içinden çıkarıp, suyla incelttiğim nişastayı hızla karıştırarak ekliyorum. Aynı jöle gibi ama biraz mat oluyor.

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025