agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-03-2010, 11:30   #9
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,245
Galeri: 88
Denemenin hareket noktası yine aynı, bir su bardağından az kalmış süt

Sütü kaba boşaltıp, evde başka ne var diye bakının
Yarım paket toz çikolata sosu... Bundan ne olur ki şimdi?

Deneyelim... İçine, yarım su bardağından biraz fazla zeytinyağı ekleyin, alabildiği kadar un ve kabartma tozu. Karıştırın, biçimlendirin, pişirin.

2 bardak su 2 bardak şeker ile şurup hazırlayın... Birkaç saat sonra yiyebilirsiniz...

Name:  kalburbasti.jpg
Views: 886
Size:  33.3 KB

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025