agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-09-2010, 01:08   #1
Ağaç Dostu
 
Nariel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-04-2008
Şehir: Silifke & İstanbul
Mesajlar: 2,203
Galeri: 236
Ramazanda kimse güllaç yapmadı mı yoksa

Ek bir bilgi olarak, güllaç tatlısı yaparken yaprakların parlak yüzeyinin yukarı gelmesine dikkat ediliyor. Aksi takdirde ne olacağını denemedim ama sanırım böyle daha kabarık duruyor.

Biz güllacın üstünü taze meyvelerle süslüyoruz, bu fotoğraftakiler kırmızı ve sarı erik. Çok güzel oluyor. Siyah üzümlüsünü de denedik, harika. İçine de bolca ceviz koyuyoruz, sütü çeken ceviz taze gibi oluyor.

Eklenen Resimler
  
Nariel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025