agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni4Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-07-2009, 00:40   #1
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Sevgili maki01, gülmedim değil hani....

Buzluktan çıkarttığınız kalıbı biraz bekletin sonra elinize alarak hafifçe sağa sola sallayın.
Daha sonra üzerine bir tabak kapatarak ters çevirin.
Bir tahta kaşıkla veya bıçağın sapı ile kalıbın sağına soluna hafifçe vurarak, kalıbı yukarı çekin. Bozulmadan çıkar.
Veya, kalıbı buzluktan çıkarttığınızda çok az bir süre içinde soğuk veya ılık su bulunan bir tepsi içinde tutun, sonra kalıbı sağa sola sallayın yine kapak kapatarak ters çevirin.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-07-2009, 08:57   #2
Ağaç Dostu
 
Volare's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-08-2006
Şehir: Izmir
Mesajlar: 1,390
Galeri: 2
Ben tarifi hafiiiiif bozdum ,
kabım küçük ,yumurta miktarını azalttım 3'den 2 oldu , vişne yerine kiraz olunca şekeri kırptım , şu an dolapta ve ben işteyim
Akşama benden de fotoğraf gelecek ,yani inşallah

Volare Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025