agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni6Beğeniler
  • 3 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen malina

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-02-2015, 18:49   #6
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
Siz suflelerin üzeri kabuk bağlayıp, çatlamaya başlayınca çıkarın. Yazılı tarifimde bu şekilde idi, tam ne kadar tuttuğumu not etmediğim ve çok zaman geçti, hatırlamadığım için orijinal tarif süresini yazdım.

Zaten genellikle tarifte verilen sürelerden çok kendi gözlemime uyuyorum. Fırından fırına veya kapların büyüklüğüne göre farklar çıkabiliyor. İyi ki değindiniz bu noktaya.

Güler beğendi.
Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
çikolata, souffle, sufle, tatlı


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025