agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Geziler, Gezilecek Yerler, Türkiye'de önemli doğa alanları (https://www.agaclar.net/forum/geziler-gezilecek-yerler-turkiyede-onemli-doga-alanlari/)
-   -   Karacaköy (https://www.agaclar.net/forum/geziler-gezilecek-yerler-turkiyede-onemli-doga-alanlari/4282.htm)

Vildan Sönmez 08-05-2007 11:43

Karacaköy
 
Çatalca

Vildan Sönmez 08-05-2007 11:58

Karacaköy Çatalca yakınlarında bir yer. Istranca Ormanları buralarda başlıyor. Tepeler ,ormanlar,yemyeşil çimenli düzlükler ve gürül gürül akan Tean Deresi ile görsellik yönünden zengin bir yürüyüş parkuru. Dereboyunca yürürken bazen çalılar önünüzü kapatıyor. Biz o gün aynı derede 6 kez karşıdan karşıya geçtik. Ocak ayında güneşli bir gündü, ama derenin suları buz gibiydi.Önce üşüdük sonra ayaklarımız ferahladı.

Vildan Sönmez 08-05-2007 12:51

5 Eklenti(ler)
Karacaköy'den

Eklenti 10368

Eklenti 10369

Eklenti 10370

Eklenti 10371

Eklenti 10372

rıfatsoydan 14-04-2008 19:47

güzergah için: çatalca üzerinden: gökçeali, subaşı, akalan, ihsaniye, karamandere köyleri **** subaşından sonra oklalı, kestanelik, çanakça, dağyenice, çiftlikköy, belgrad köy ve karacaköy. ormanlı üzeinden de gidilebilir. istanbul içinden gitmek için ise: kemerburgaz **** sultançiftliği arnavutköy üzerinden tayakadın, kızılcaali, kestanelik ve yukarıdaki devamı, **** hadımköye varıp, örcünlü köy üzerinden kestanelik köyü ve yukarıdaki devamı. karacaköye gidrken ormanlı köyüne de uğramak lazım. geniş sahilleri ile güzel bir trakya köyü. paraşüt uçurabilinir buradan. karacaköye vardıktan sonra ayrıca karadeniz kıyısındakii yalıköye ve devamındaki çilingoza da uğramak lazım. iyi seyirler.

Vildan Sönmez 15-04-2008 11:58

3 Eklenti(ler)
Rıfat bey,
13 Nisan pazar günü, Çatalca güzergahı üzerinden,daha önce Ocak ve Aralık aylarında gittiğimiz Tean-Karacaköy'e gittik. Baharda gözümüze daha da güzel göründü.Rengarenk kır çiçekleri, yemyeşil çayırlar, sürüler halinde leylekler ve tertemiz dere.
İstanbul' da hafta sonu doğaya koşmak isteyenler için harika bir yer.

ralcaga 15-04-2008 13:10

Vildan hanım çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz. Merak ettiğim birşey var. Tean'ı Karamandere'de biliyordum. Karacaköyde devamı mı var acaba.


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025