![]() |
Karadeniz sahil yolu.
5 Eklenti(ler)
Trabzon dam Samsun a kadar yolculuk.
|
ilk durak Giresun.
5 Eklenti(ler)
Giresunda ilk molamız.
|
Giresun sahilleri Trebolu.
5 Eklenti(ler)
Hava çok güzel .Manzarada öyle.:)
|
Orduyu geçiyoruz.
5 Eklenti(ler)
Sahil yolu harika.Emeği geçenlere teşekkürler.
|
Kumbaşı mevkiini bilirmisiniz hemen yolun kenarında..
|
Samsuna giriyoruz.
5 Eklenti(ler)
Böyle güzel bir hava çok zor bulunur.Pırıl pırıl.Hemde bu mevsimde.
|
Karadeniz sahil yolu tüneller.
5 Eklenti(ler)
Samsuna girmek için tünelleri geçmek lazım.Bu yol Trabzon Samsun karayolu ulaşıöımı 7 saate düşürüyor.
|
Karadeniz sahil yolu tüneller.
5 Eklenti(ler)
Türkiyenin en uzun tünellerinden biri bu tünellerin arasında.
|
Radara yakalandık.
5 Eklenti(ler)
Yol bomboştu 120 km ile gittiğimizi bile anlayamadık.Ağbim boş yolu görünce hızını alamadı.:)Fakat çevirmeye yakalandık.
|
ehliyet ruhsat lütfen.:)
5 Eklenti(ler)
Evrak muayenesinden sonra bir sorun yaşamadan yola devam ettik.Artık 90 km yi bile zor yapmaya başladık.:D Trafik polislerimize teşekkür ederim.Çok beyefendi memurlardı.Diyalog ve hitap şekilleri çok güzeldi.Biz devletin her kademesinde görevini saygı çerçevesinde yapan memurlara çok ihtiyacımız var.Ceza yesek bile.
|
ikinci mola.
5 Eklenti(ler)
ikinci molamız güzeldi bu tesisleri yapanlar güzel düşünmüşler.Yel değirmeni ve çevre düzenlemesi güzeldi.
|
molaya devam
5 Eklenti(ler)
bu yeri çok beğendim.
|
Mola
5 Eklenti(ler)
Sazlık alanda birçok yaban hayvanı vardı ve sesleri bize kadar geliyordu.Bu gölde büyük balıklarda var.54 zoom la çektiğim sazların arasındaki bazı kuşlar.
|
mola.
4 Eklenti(ler)
Ağbeyim KAPTANzst manzarayı karelemeye çalışıyor.
|
ördekler.
5 Eklenti(ler)
bunlar yabancı değil.:)
|
mola.
5 Eklenti(ler)
Çay içilecek yer.
|
mola.
2 Eklenti(ler)
Güzel şekil verilmiş linon selvi ve aydınlatma lambası.
|
mola.
5 Eklenti(ler)
çevrenin genel görünümü.
|
sanat eserleri.
5 Eklenti(ler)
Emek verilmiş ve çok güzel görselliği var.
|
mola Samsun
4 Eklenti(ler)
Bu meyveler dikkatimi çekti.
|
Giresun Trebolu kalesi.
5 Eklenti(ler)
sahil manzara.
|
Dönüş başlıyor.
5 Eklenti(ler)
Çok farklı fotoğraflar var fakat noktayı koymalıyız.
|
Samsun otogar.
3 Eklenti(ler)
Erdoğan arkadaşıma buradan çok çok teşekkür ediyorum.Bir akşam misafiri olduk.Terminale Ağbeyimle beni yolcu yapmaya geldiler.Ağbim 1 gün daha Samsunda kaldı.Gezimize burada nokta koyuyoruz.
|
Alıntı:
|
Harika manzaralar.Hiç gitmedim ama sayenizde görmediğim yerleri de görmüş oluyorum.Teşekkürler.
|
Alıntı:
Saygılar selamlar. |
Martılar.
2 Eklenti(ler)
Sahilde balıkçıları izlerken bir yandan yürüyüş yapıyordum.Dereyle denizin buluştuğu yerde martıları ve karabatakları gödüm ve bir kaç kare alabilmek için o yöne doğru gittim.Birkaç kare fotoğraflarını çektim .Dönerken kumlar üzerindeki izler dikkatimi çekti.Ne izi olabilie diye tahmin etmeye çalıştım.Sonra izi takip etmeye başladım.20-30 metre ileride izler denize doğru gidiyordu.Veeeee Kaplumbağa ,,,,gerdanında kırmızı şeritler olan el büyüklüğünde kaplumbağa denize 2-3 m kala onu yakaladım.bir kap bularak içine çayır çimen koyarak kaplumbağayı o kabın içine koyarak arabanın bagajına koydum.O gün benimle arabayla dolaştı.Eve gelince Onu Hobi seramın içine koydum.Marul ot ne ararsa orada var.Kaplumbağanın fotoğraflarınıda çok yakında yayınlayacağım.Şimdilik martılara çektiğim bu iki kareyi paylaşıyorum.
|
|
Alıntı:
Yayla özlemi yolda böyle giderilir.Duman sis ,yağmur,zirveler ,tepeler.Zorlu yayla yolları.Birde yaylada horon tepmek.:) Sonuna kadar dinledim.Sözler ve müzik çok güzelmiş. |
Alıntı:
Aynen katılıyorum, sizde bilirsiniz ya arabada değilde göçte çalmak daha iyidir :p Bende tulum çalıyorum birkaç ay sonra kemençeye başlayacağım ;) Tabancayıda unutmamalı :cool::cool: Al aşağa bi daha, ha ha ha ;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025