![]() |
taşköprü trabzon
4 Eklenti(ler)
yayladan görüntüler.
|
Taş köprü
5 Eklenti(ler)
geziye devam.
|
trabzon taşköprü
5 Eklenti(ler)
devam,
|
taş köprü Trabzon
5 Eklenti(ler)
Bitki çeşitliliği ,çiçek çeşitliliği yaylalarımızın o güzel yüzünü bizlere sergiliyor.
|
yayla trabzon
5 Eklenti(ler)
taşköprü.
|
yayla trabzon
5 Eklenti(ler)
Dipsiz kuyu.Bu kuyuya düşen kaybolup gidiyormuş.
|
trabzon yayla
5 Eklenti(ler)
yayla
|
trabzon yayla
5 Eklenti(ler)
Abim ve ben.Yaylaya adını veren tarihi taş köprü.Osmanlılardan kalma.
|
trabzon taşköprü
5 Eklenti(ler)
Bu güzel bitki ve çiçek deryasında adeta boğulduk.
|
taş köprü yaylası
5 Eklenti(ler)
taş köprü deresi.
|
trabzon
5 Eklenti(ler)
yayla
|
trabzon çakırgöl.
5 Eklenti(ler)
çakırgöl ve çevresi.Bu gölün bir küçük çağlayanı var ve suyu yaz ortasında bile buz gibi.Yazın en sıcak anında bile bu karlar eriyip bitmiyor.
|
çakırgöl trabzon yaylaları
5 Eklenti(ler)
çakırgöl gezisi.
|
Sevgili Adil herşey okadar güzelki nutkum tutuldu inanın tarihi taş köprü harika yayladan görüntüler sanki cennet gibi bayıldım teşekkür ederim bu güzellikleri bizlerle paylaştıgınız için Sevgiler ;)
|
Sevgili Adil Trabzon'a geldim, göremeden geri dönmüşüm:( Yazın dünürleri rahatsız edeceğim sayenizde. Gerçektende çok güzel yerler.Resimleri paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Saygılar
|
Sn. Adil,
Taşköprünün zerafetine, doğanın ihtişamına, keyfinizin güzelliğine bayıldım. Daim olsun, sayenizde gene Karadeniz'in sırlarına vakıf oluyoruz. Paylaşım için teşekkürler. |
Sn. Adil,
Muhteşem görüntüler,hayran kaldık,paylaşım için teşekkürler... |
Sayın Adil bey;
Nefis, nefis, nefis. Geleyim oraya, beni dereye bandırıp bandırıp çıkarın, taş köprüden dipsiz kuyuya atın, kalayım orada. Çoğu yeri nisan/mayıs 22 gün gezdim, yeşilliklerini yakaladım fakat sizin yakaladıklarınız çok şahane efendim. Sağlıcakla kalın inşallah. Dipsiz kuyudan bir rezervasyon... not alın lütfen:)) Saygılarımla lütfen. |
Yaylada pişen tavuklara,akan derelere,sisli bayırlara.....Bu mevsimde bile değme bahçeleri sollayan dağ çiçeklerine ...Hele hele O harika kır zambaklarına.......Mantarlara....DİPSİZ KUYULARA :)).....TAŞ KULUBELERE....futbol maçına...BAKINIZ BU KÖPRÜYÜ DE BEN YAPTIM ..dercesine poz veren KAPTAN ZST.YE:)))))......pembe çiçeklerle Trabzonspor formasının kontrasıyla enerji dolu ADİL e ,
Yaylalara bile : Apartman ve cami yapan ,inşaatçı ruhlu KARADENİZLİ lere .....Dağınıza, taşınıza...Papatyalı kayalıklarınıza .....VE bu resimleri çekip ekleyen SANATÇI ruhlu sevgili arkadaşım,ADİL e KOCAMAN BİR HELAAAAAALL olsun diyorum....:)))) Harika iki sahife gezdim...Ellerine sağlık kardeşim....sabah sabah içim açıldı..:)) selamlar sevgiler...... |
Sevgili Adil bütün manzaralar harikaydı...Ama 416. mesajdaki 2. resmi , ben çalarım oradan kardeşim..:)) Konum olarak ve köprünün biçimi taşları akan suyu ve arkadaki dağ manzarasına bayıldım...Onu tuale dökmek boynumun borcu olsun..:)))) Tekrar selamlar....
|
Alıntı:
Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Bahtiyar bey bölgeyi iyi tanıyan bir rehbere ihtiyacınız var.Benim rehberim abim di.:)) Yöremizde böyle çok gezilecek tarihi eserler ve harika doğal güzellikler var.Bundan sonra Gidebileceğim bu güzellikleri foyoğraflayıp paylaşmak istiyorum Allah nasip ederse.İnşallah geldiğinizde bu güzellikleri görmeniz dileğiyle.Saygılar selamlar bizden. |
Alıntı:
Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Rica ederim Saygılar Selamlar. |
Alıntı:
Sizde sağlıcakla kalın . Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Köprüyle ilgili Yapacağınız yağlı boya tabloyu artık burada fotoğrafını yayınlarsınız.:)) Renkli ve enerji dolu kişiliğinizle etrafınıza güzellikler sunuyorsunuz. Ailenize ve tüm sevdiklerinize sağlık sıhhat mutluluk dolu günler diliyorum. Gerçi sizde bu artı enerji varken etrafınızdaki insanların mutsuz olmaları imkansız.:)) Trabzondan saygılar selamlar. |
Karanfilim sarkarım
Açılmaya korkarım Bu güzellikler karşısında Ölü olsam kalkarım... |
Fatma Hanım bu güzel Mani niz için teşekkür ederim.
Saygılar selamlar. |
trabzon
5 Eklenti(ler)
10 şubat 2012
Bu fotoğraflar aynı gün çekilmiştir.Zağnos vadisi düzenlemesi son sürat devam ediyor. |
trabzon
1 Eklenti(ler)
her yer kar Trabzon güneşli.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025