agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Geziler, Gezilecek Yerler, Türkiye'de önemli doğa alanları (https://www.agaclar.net/forum/geziler-gezilecek-yerler-turkiyede-onemli-doga-alanlari/)
-   -   Trabzon ve yaylaları (https://www.agaclar.net/forum/geziler-gezilecek-yerler-turkiyede-onemli-doga-alanlari/29968.htm)

Adil 09-12-2011 19:30

taşköprü trabzon

4 Eklenti(ler)
yayladan görüntüler.

Adil 09-12-2011 19:37

Taş köprü

5 Eklenti(ler)
geziye devam.

Adil 09-12-2011 19:47

trabzon taşköprü

5 Eklenti(ler)
devam,

Adil 09-12-2011 19:52

taş köprü Trabzon

5 Eklenti(ler)
Bitki çeşitliliği ,çiçek çeşitliliği yaylalarımızın o güzel yüzünü bizlere sergiliyor.

Adil 09-12-2011 19:56

yayla trabzon

5 Eklenti(ler)
taşköprü.

Adil 09-12-2011 20:01

yayla trabzon

5 Eklenti(ler)
Dipsiz kuyu.Bu kuyuya düşen kaybolup gidiyormuş.

Adil 09-12-2011 20:07

trabzon yayla

5 Eklenti(ler)
yayla

Adil 09-12-2011 20:13

trabzon yayla

5 Eklenti(ler)
Abim ve ben.Yaylaya adını veren tarihi taş köprü.Osmanlılardan kalma.

Adil 09-12-2011 20:20

trabzon taşköprü

5 Eklenti(ler)
Bu güzel bitki ve çiçek deryasında adeta boğulduk.

Adil 09-12-2011 20:39

taş köprü yaylası

5 Eklenti(ler)
taş köprü deresi.

Adil 09-12-2011 20:43

trabzon

5 Eklenti(ler)
yayla

Adil 09-12-2011 20:46

trabzon çakırgöl.

5 Eklenti(ler)
çakırgöl ve çevresi.Bu gölün bir küçük çağlayanı var ve suyu yaz ortasında bile buz gibi.Yazın en sıcak anında bile bu karlar eriyip bitmiyor.

Adil 09-12-2011 20:50

çakırgöl trabzon yaylaları

5 Eklenti(ler)
çakırgöl gezisi.

Periş 09-12-2011 21:47

Sevgili Adil herşey okadar güzelki nutkum tutuldu inanın tarihi taş köprü harika yayladan görüntüler sanki cennet gibi bayıldım teşekkür ederim bu güzellikleri bizlerle paylaştıgınız için Sevgiler ;)

bahtiyar02 09-12-2011 21:52

Sevgili Adil Trabzon'a geldim, göremeden geri dönmüşüm:( Yazın dünürleri rahatsız edeceğim sayenizde. Gerçektende çok güzel yerler.Resimleri paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Saygılar

mandalinci 09-12-2011 22:13

Sn. Adil,

Taşköprünün zerafetine, doğanın ihtişamına, keyfinizin güzelliğine bayıldım.

Daim olsun, sayenizde gene Karadeniz'in sırlarına vakıf oluyoruz.

Paylaşım için teşekkürler.

Gokkurt 09-12-2011 22:18

Sn. Adil,
Muhteşem görüntüler,hayran kaldık,paylaşım için teşekkürler...

mrduran 10-12-2011 17:25

Sayın Adil bey;

Nefis, nefis, nefis.
Geleyim oraya, beni dereye bandırıp bandırıp çıkarın, taş köprüden dipsiz kuyuya atın, kalayım orada. Çoğu yeri nisan/mayıs 22 gün gezdim, yeşilliklerini yakaladım fakat sizin yakaladıklarınız çok şahane efendim.

Sağlıcakla kalın inşallah.

Dipsiz kuyudan bir rezervasyon... not alın lütfen:))

Saygılarımla lütfen.

berrinb 11-12-2011 10:39

Yaylada pişen tavuklara,akan derelere,sisli bayırlara.....Bu mevsimde bile değme bahçeleri sollayan dağ çiçeklerine ...Hele hele O harika kır zambaklarına.......Mantarlara....DİPSİZ KUYULARA :)).....TAŞ KULUBELERE....futbol maçına...BAKINIZ BU KÖPRÜYÜ DE BEN YAPTIM ..dercesine poz veren KAPTAN ZST.YE:)))))......pembe çiçeklerle Trabzonspor formasının kontrasıyla enerji dolu ADİL e ,

Yaylalara bile : Apartman ve cami yapan ,inşaatçı ruhlu KARADENİZLİ lere .....Dağınıza, taşınıza...Papatyalı kayalıklarınıza .....VE bu resimleri çekip ekleyen SANATÇI ruhlu sevgili arkadaşım,ADİL e KOCAMAN BİR HELAAAAAALL olsun diyorum....:)))) Harika iki sahife gezdim...Ellerine sağlık kardeşim....sabah sabah içim açıldı..:)) selamlar sevgiler......

berrinb 11-12-2011 10:46

Sevgili Adil bütün manzaralar harikaydı...Ama 416. mesajdaki 2. resmi , ben çalarım oradan kardeşim..:)) Konum olarak ve köprünün biçimi taşları akan suyu ve arkadaki dağ manzarasına bayıldım...Onu tuale dökmek boynumun borcu olsun..:)))) Tekrar selamlar....

Adil 12-12-2011 15:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 886532)
Sevgili Adil herşey okadar güzelki nutkum tutuldu inanın tarihi taş köprü harika yayladan görüntüler sanki cennet gibi bayıldım teşekkür ederim bu güzellikleri bizlerle paylaştıgınız için Sevgiler ;)

sayın Periş beğeniniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkürler.
Saygılar selamlar.

Adil 12-12-2011 18:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bahtiyar02 (Mesaj 886538)
Sevgili Adil Trabzon'a geldim, göremeden geri dönmüşüm:( Yazın dünürleri rahatsız edeceğim sayenizde. Gerçektende çok güzel yerler.Resimleri paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Saygılar

Bahtiyar bey bölgeyi iyi tanıyan bir rehbere ihtiyacınız var.Benim rehberim abim di.:)) Yöremizde böyle çok gezilecek tarihi eserler ve harika doğal güzellikler var.Bundan sonra Gidebileceğim bu güzellikleri foyoğraflayıp paylaşmak istiyorum Allah nasip ederse.İnşallah geldiğinizde bu güzellikleri görmeniz dileğiyle.Saygılar selamlar bizden.

Adil 12-12-2011 19:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 886549)
Sn. Adil,

Taşköprünün zerafetine, doğanın ihtişamına, keyfinizin güzelliğine bayıldım.

Daim olsun, sayenizde gene Karadeniz'in sırlarına vakıf oluyoruz.

Paylaşım için teşekkürler.

Sn Mandalinci beğendiğinize memnun oldum.Bundan sonraki gezilerimde güzel bölgelerimizi paylaşmaya devam edeceğim.
Saygılar selamlar.

Adil 12-12-2011 19:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Gokkurt (Mesaj 886551)
Sn. Adil,
Muhteşem görüntüler,hayran kaldık,paylaşım için teşekkürler...

Sn Gokkurt hoş geldiniz.
Rica ederim Saygılar Selamlar.

Adil 12-12-2011 19:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mrduran (Mesaj 886712)
Sayın Adil bey;

Nefis, nefis, nefis.
Geleyim oraya, beni dereye bandırıp bandırıp çıkarın, taş köprüden dipsiz kuyuya atın, kalayım orada. Çoğu yeri nisan/mayıs 22 gün gezdim, yeşilliklerini yakaladım fakat sizin yakaladıklarınız çok şahane efendim.

Sağlıcakla kalın inşallah.

Dipsiz kuyudan bir rezervasyon... not alın lütfen:))

Saygılarımla lütfen.

Sn mrduran çok teşekkür ederim.Beğeniniz ve değerlendirmeleriniz için.
Sizde sağlıcakla kalın .
Saygılar selamlar.

Adil 13-12-2011 18:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 886858)
Yaylada pişen tavuklara,akan derelere,sisli bayırlara.....Bu mevsimde bile değme bahçeleri sollayan dağ çiçeklerine ...Hele hele O harika kır zambaklarına.......Mantarlara....DİPSİZ KUYULARA :)).....TAŞ KULUBELERE....futbol maçına...BAKINIZ BU KÖPRÜYÜ DE BEN YAPTIM ..dercesine poz veren KAPTAN ZST.YE:)))))......pembe çiçeklerle Trabzonspor formasının kontrasıyla enerji dolu ADİL e ,

Yaylalara bile : Apartman ve cami yapan ,inşaatçı ruhlu KARADENİZLİ lere .....Dağınıza, taşınıza...Papatyalı kayalıklarınıza .....VE bu resimleri çekip ekleyen SANATÇI ruhlu sevgili arkadaşım,ADİL e KOCAMAN BİR HELAAAAAALL olsun diyorum....:)))) Harika iki sahife gezdim...Ellerine sağlık kardeşim....sabah sabah içim açıldı..:)) selamlar sevgiler......

Berrin hanım bir çağlayan gibi coşmuşsunuz.Bu coşkunuz bizide mutlu ediyor.Enerjiniz ta Trabzona kadar ulaşıyor.Eğer beğendirebildiysek ve mutlu edebildiysek ne mutlu bize.Bundan sonraki gezilerimde Trabzonumuzun güzelliklerini siz değerli dostlarımla paylaşmaya devam edeceğim.Yorumlarını en çok beğendiğim değerli birisiniz.Yazarken çok doğal ve içinizden geldiği gibi yazıyorsunuz.
Köprüyle ilgili Yapacağınız yağlı boya tabloyu artık burada fotoğrafını yayınlarsınız.:))
Renkli ve enerji dolu kişiliğinizle etrafınıza güzellikler sunuyorsunuz.
Ailenize ve tüm sevdiklerinize sağlık sıhhat mutluluk dolu günler diliyorum.
Gerçi sizde bu artı enerji varken etrafınızdaki insanların mutsuz olmaları imkansız.:))
Trabzondan saygılar selamlar.

fatma sunay 14-12-2011 21:04

Karanfilim sarkarım
Açılmaya korkarım
Bu güzellikler karşısında
Ölü olsam kalkarım...

Adil 17-12-2011 15:57

Fatma Hanım bu güzel Mani niz için teşekkür ederim.
Saygılar selamlar.

Adil 10-02-2012 16:39

trabzon

5 Eklenti(ler)
10 şubat 2012
Bu fotoğraflar aynı gün çekilmiştir.Zağnos vadisi düzenlemesi son sürat devam ediyor.

Adil 10-02-2012 16:41

trabzon

1 Eklenti(ler)
her yer kar Trabzon güneşli.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025