![]() |
Sevgili Limon, yazinizi okuyali cok oldu ama bu aralar cevaplarimi gecikmeli yazabiliyorum yogunluktan dolayi. Görmedigim güzel yerleri sayenizde görmüs oldum. Türkiye insani cok sasirtan bir ülke. Ne kadar da cok iyi taniyorum deseniz karsiniza bir sürprizle cikiyor. Güzellikleri bitmez tükenmez. Akrepten ben de cok korkarim. Ilerde gitmem söz konusu olursa sayenizde tecrübe kazanmis oldum. Tas evde kalmak yok... Sevgiyle kalin.
|
Sevgili limon, tatil maceranı ve bizlerle paylaştığın muhteşem görüntü ve bilgileri zevkle okudum. Sefanız olsun.:)
Konu akrep olunca anlatmadan geçemiyeceğim. Seneleeer önce, annemlerin yayla evindeyiz. O zaman küçük olan kuzenim içeride uyuyor, bizler ise balkonda sohbetteyiz. Benim kuzene bakmak için içeri girmem ile kuyruğu havada, kuzene yanaşmaya çalışan akrebi görmem bir oldu. Panik olup ne diye bağırdım sizce? :o ''İSTAKOZ, İSTAKOZ'' diye.:D Sağolsun babam ne demek istediğimi anlamıştı.:) |
Çiçeksever, siz de sevgiyle kalın :)
Vildan Hanım, Karadeniz gezisi planı yaparken Fahri Bey'in sitesindeki güzel paylaşımlarını da tek tek okudum. Herkes için sağlık temenninize katılmamak mümkün kü? Her şeyin başı sağlık... Defne Hanım, çok güldürdünüz, çok yaşayın. :) |
Sevgili Limon,
"Sokak iti" başlığında yazdığım anımla ilgili övgülü sözlerinize teşekkür ederim. O dehşetti yaşadığımda 14 yaşındaydım. Yıllar sonra bir öykü yarışmasında ilk üçe girdi. Başarının nedeni yaşanmış olmasındaydı. Yazma konusunda tevazu gösteriyorsunuz. Anlatımınız her zaman yalın, her okuyucunun anlayabileceği türde, önemli olan da bu değil mi? Gelelim fotoğraflarınıza: Ben gidip bize tanıttığınız yerlerin bir kısmını görmedim ama sayenizde görmüş kadar oldum. Bu da bir anlatım biçimidir. Kadraja sığdırdıklarınız, alan derinliği,ışık ayarınız okadar güzel ki; Şiir gibi okunup roman tadında haz duyuluyor. Ellerinize sağlık,fotoğraf konusunda yazmak kadar başarılı olmak isterdim doğrusu. Sevgilerimle.. |
Bu güzel sözler için çok teşekkür ederim.
|
Sevgili Limon,
Gezi izlenimlerini ve anılarını keyifle ve ilgiyle okudum. Benim de henüz göremediğim ve görmeyi çok istediğim yerler Likya şehirleri. Yürüyerek de dolaşanlar olduğunu duymuştum. Aslında bu tam bana göre de, çoluktan çocuktan, iş - güç vs. sorumluluklardan fırsat olmuyor maalesef. İnşallah kalan yerleri de bir dahaki yıl planlar ve gezersiniz. Taş bir evde konaklamamak kaydıyla : ) Selam ve sevgilerimle. ( Bu arada, karpuz tohumlarını büyük bir özenle saklıyorum. Bir İstanbul a gelişimde haber veririm.. ) |
Ayşe Hanım, çok teşekkür ederim. O dönemde yaşayanlar gibi yolu bir boydan bir boya yürümek büyük keyif olur eminim. Bisiklet turları da düzenleniyor sanırım ama dik yokuşlara bisikletle çıkmak için iyi kondüsyon gerek sanırım. Çok sevinirim, gelirseniz buluşalım.
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025