![]() |
Alıntı:
Sn. asumandilek, Çok teşekkür ederim, elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum. Sizlerin güzel yorumlarınız konuya ayrı bir renk katmaktadır. Tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla. |
Zeliş Çiftliği:
Sapanca Gölü'ne kuş bakışı bakan, ağaçlar içerisinde, huzur ve keyif dolu bir dağ eviniz olsun istermisiniz? Cevabınız evet ise muhteşem manzarası,huzurlu bir ev ortamı,onlarca değişik meze ve tamamı doğal ürünlerden hazırlanan yemekleri ve kahvaltıları ile Zeliş Çiftliği sizleri misafir etmekten mutluluk duyacaktır. Tamamı duş ve tuvaletli odaları, keyifli ortak kullanım alanları ve şömine başı sohbetleri ile sizleri tüm sıkıntılardan uzaklaştırıp, bedensel ve zihinsel dinlenme garantisi veren Zeliş Çiftliği'ne gelirken şunu sakın unutmayın; BİR OTELE DEĞİL DOSTLARINIZIN DAĞ EVİNE GELİYORSUNUZ, HAZIRLIKLARINIZI ONA GÖRE YAPIN. Çiftlikten içeri girdiğiniz andan itibaren kendinizi bazen salonda ayaklarınızı uzatmış çay içerken, bazen karda gezinirken veya baharda çiçeklerinizi budarken bulacaksınız |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Bütün başlığı ilk baştan sona kadar okuduktan, nefis fotoğrafları gördükten sonra mutlaka gitmeli dedim kendi kendime. Ya bir gece konaklıyarak bir toplantı yapalım (Safranbolu'daki gibi) ya da başımın çaresine bakayım.
|
Toplantı güzel fikir Güler hanım:)
Bir el atıverin bence. |
Tamam. Ocak ayı içinde yapalım mı?
|
Neden olmasın.:)) Bir gece kalınırsa, daha güzel olur düşüncesindeyim. Ne dersiniz.
|
Ben de öyle düşünüyorum. O zaman yorucu da olmaz. Hem şömine başı sohbetinin de tadına doyum olmaz.
Bir iki gün sonra yayına başlarım, bekle. :p |
Pek güzel olur, hemen başlayın bence:)
Gelmek isteyen planını yapar şimdiden. |
Şu anda ağaç katliamı yapılıyor. Eskiden tepelere baktığımızda yeşil bir örtü görürdük. Şimdi yeşillikler arasında beton. 4-5 seneye ağaç kalmaz.
Sapancalılar neden itiraz etmez, neden buralara imar verenleri seçer anlamak mümkün değil... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025