agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğa ve yaşama dair her şey > Geziler, Gezilecek Yerler, Türkiye'de önemli doğa alanları
(https)




Beğeni Düzeni47Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-09-2007, 13:03   #1
Ağaç Dostu
 
mcege's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-08-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 112
Sevgili "kösedereli" kardeşim. Merhaba!
Öncelikle ben bir bilim adamı olmadığımı ve burada anlattıklarımın köylerde yaptığımız sohbetlerden derleme olduğunu belirtmiştim. Ovacık için söylediklerin ve tarımın bugünkü haline gelmesinde köylülerin katkısının ancak % 5 kadar olduğu kanısını ben de taşıyorum. Şehirlerin pırıltılı yaşamlarını özendiren devlet politikalarını ben de eleştiriyorum ancak biz de üzerimize düşen görevi yapmalıyız öyle değil mi? Yani kooperatifleşme, tarım birlikleri oluşturma gibi. Bu gibi toplu hareketleri köylülerimiz siz de bilirsiniz ancak daha yeni yeni uygulamaya geçmiştir. Bu konu ile ilgili önceki yazılarımda ve "daha iyi bir yaşam için" bölümünde "nergis" ile ilgili anlattıklarımda sizin düşüncelerinizi paylaşan bölümleri görebilirsiniz.
Bir de Karapınar, Gülbahçe'yi çıkar çıkmaz geldiğiniz yazlıkların yoğun olduğu bölgenin adıdır. Kaynarpınar ise sizin köyünüz olan Kösedere, İnecik ve Eğlenhoca'nın altında bulunan limanın adıdır.
İlginiz için teşekkür ederim. Bu şekilde fikir alışverişi yaparak en doğruya ulaşbileceğimiz konusunda hiçbir tereddütüm yok.
Hoşçakalın.

mcege Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025