agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğa ve yaşama dair her şey > Geziler, Gezilecek Yerler, Türkiye'de önemli doğa alanları
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-09-2007, 10:21   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 23-08-2007
Galeri: 32
Merhaba Bir Artvinli ve Yusufeli'li olarak yazdıklarınız ilgimi çekti. Ben bir Artvin delisiyim ve pek çok yeri detaylı bir şekilde bilirim. Çoruhta Rafting rehberliği Kaçkarda dağ rehberliği yaparım. Macahelden Saharaya vs vs. Ancak doğaya saygılı insanların doğa sever dostların buraları gelip gezmesinde bir sakınca yok. Hatta bu tarz insanlarla turizm patlaması yapmasıda. Bölgedeki 3-5 garİbanda belki bu sayede faydalanır. İnsanlar çile çeksin didinsin dursun siz gittiğinizde aynı şeyleri görün. belki oradaki insanlarda birşeylerden bu şekilde nasiplenecekler.Biraz bencillik var burada. Yusufeline İsrailli tursitlerin dolmasında sanırım en az yüzde beş on katkım var. Bir zamanlar orada gezdirdiğim yardım ettiğim para almadığım israillileri düşününce belki bu katkım daha fazladır. Böyle cimri adamlara... Bölge ile ilgili fotoğraf isterseniz lütfen Ağaçlar .netten sevgili Vildan hanımın fotoğraflarını
http://outdoors.webshots.com/album/559713701KHcgLj
inceleyebilirsiniz

Düzenleyen Fahri Yardımcı : 26-09-2007 saat 14:28
Fahri Yardımcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-09-2007, 10:39   #2
Ağaç Dostu

Vildan Sönmez's Avatar

Giriş Tarihi: 01-08-2005
Galeri: 1126
Fahri ve Ümit Beylere katılıyorum.Doğayı bozmadan,planlı programlı düzenlemelerle ülkemizin güzellikleri tanıtılıp,yöre insanlarının ekonomik gücü yükselse fena mı olur. Ben şahsen kıyı köylerinde olsun,dağlarda yaylalarda olsun dolaşırken hep oraların çocukları gelir aklıma .Biz gezip ne güzel yerler derken, çocuklar okula nereye gider,kaçıncı sınıfa kadar okur diye.

Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025