![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Muhteşemmm... Emeğiniz, bizlerle paylaşmış olduğunuz bilgileriniz hepsi ayrı ayrı değerli. Ziyaret edebilmemiz mümkünmü acaba? Eğer mümkünse çok isterim gelip yerlerinde görmeyi. Fotoğraflamak da isterim çok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın hozat Siz arif bir insansınız, ne eylerseniz güzel eylersiniz..! Çok teşekkür ederim... Botanik bahçede, kaktüs ve sukulent bitkilerinden Austrocylindropuntia subulata yi tanıyarak bahçe gezimize devam ediyoruz.... ![]() Austrocylindropuntia subulata |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın asumandilek Hafta arası pazartesi- cuma günleri mesai saatleri arasında ziyeret edebilirsiniz. Mevsimsel olarak bahçelerin renk ve görünüm olarak en negatif halindeyiz, baharda hayal ettiğiniz renk ve güzelliklerin seyrine doyum olmaz, buyrun bekleriz efendim..! Paylaşımınız için çok teşekkür ederim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın kenan210 hoş geldiniz. İlerki konularda bu kaktüsümüzü paylaşmıştım, fotoğraf güzel tekrar paylaşmak istedim Botanik bahçede, Sikas serasından bulunan kaktüs ve sukulent bitkilerinden Gasteria verrucosa yı tanıyarak bahçe gezimize devam ediyoruz.... ![]() Gasteria verrucosa Düzenleyen Nuri Murvet : 25-01-2011 saat 11:30 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|