![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Tesadüf bu ya ben de geçenlert fotokritikte dolaşırken buna rastladım ![]() http://www.fotokritik.com/154171 Daha sonradan merak edip sordum ve öğrendim ki fotoğraf bu hayvanat bahçesinde çekilmiş. Gerçekten eğer Gaziantep'e yolu düşen olursa gidilecek yerler arasında 1. sıraya alınması gereken bir yer. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
birde darıca da özel bir hayvanat bahçesi var.. Gaziantep teki hayvanat bahçesinin büyüklüğünü de burda duydum, keşke daha fazla tanıtımı yapılsa.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Uzun süredir bir hayvanat bahçesine gitmiyorum. Geçen gün yurt dışındayken bir hayvanat bahçesini gezen arkadaşım şöyle dedi; "her yer güzel, bakımlı, her şey mükemmel görünüyor, hayranlıkla gezerken bir şey dikkatimi çekti. Hiç bir hayvan ziyaretçilerin yüzüne bakmıyordu. Önce tesadüf sandım ama esaret altındayken, güçleri bloke edilmişken, insanların yüzlerine nasıl baksınlar? İçim tuhaf oldu ve gezmeyi bıraktım." Benim hayvanat bahçesini gezmeye hiç niyetim olmadığı için, gezenlere ya da gezeceklere bunu teyid etmeleri için yazıyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|