agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğa ve yaşama dair her şey > Geziler, Gezilecek Yerler, Türkiye'de önemli doğa alanları
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-10-2009, 17:02   #1
Ağaç Dostu

hozat's Avatar

Giriş Tarihi: 13-03-2009
Galeri: 45
Sevgili Limon,

"Sokak iti" başlığında yazdığım anımla ilgili övgülü sözlerinize teşekkür ederim.
O dehşetti yaşadığımda 14 yaşındaydım. Yıllar sonra bir öykü yarışmasında ilk üçe girdi. Başarının nedeni yaşanmış olmasındaydı.

Yazma konusunda tevazu gösteriyorsunuz. Anlatımınız her zaman yalın, her okuyucunun anlayabileceği türde, önemli olan da bu değil mi?

Gelelim fotoğraflarınıza: Ben gidip bize tanıttığınız yerlerin bir kısmını görmedim ama sayenizde görmüş kadar oldum.
Bu da bir anlatım biçimidir. Kadraja sığdırdıklarınız, alan derinliği,ışık ayarınız okadar güzel ki; Şiir gibi okunup roman tadında haz duyuluyor.

Ellerinize sağlık,fotoğraf konusunda yazmak kadar başarılı olmak isterdim doğrusu.
Sevgilerimle..

hozat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-10-2009, 17:59   #2
Ağaç Dostu

Ayşe Özdil's Avatar

Giriş Tarihi: 17-05-2007
Galeri: 5669
Sevgili Limon,

Gezi izlenimlerini ve anılarını keyifle ve ilgiyle okudum. Benim de henüz göremediğim ve görmeyi çok istediğim yerler Likya şehirleri. Yürüyerek de dolaşanlar olduğunu duymuştum. Aslında bu tam bana göre de, çoluktan çocuktan, iş - güç vs. sorumluluklardan fırsat olmuyor maalesef. İnşallah kalan yerleri de bir dahaki yıl planlar ve gezersiniz. Taş bir evde konaklamamak kaydıyla : )

Selam ve sevgilerimle.

( Bu arada, karpuz tohumlarını büyük bir özenle saklıyorum. Bir İstanbul a gelişimde haber veririm.. )

Düzenleyen Ayşe Özdil : 23-10-2009 saat 13:09 Neden: imla hatası
Ayşe Özdil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026