![]() |
Alıntı:
|
Cobanpuskulleri.
5 Eklenti(ler)
Arkadaslar, iki gun once fotograflarini cektigim Cobanpuskulleri.
|
5 Eklenti(ler)
...
|
4 Eklenti(ler)
...
|
İlex bitkisinin üretim yöntemleri nasıl köklendirme için IBA gerekiyor mu ? Çelik ne çeliği olmalı (tepe,gövde vs) hangi aylarda çelik alınmalıdır? Tohumla üretim mümkün mü cevap verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden .....
|
5 Eklenti(ler)
Arkadaslar, degisik parklardan fotograflarini cektigim buyuk Cobanpuskulleri.
|
5 Eklenti(ler)
'''
|
5 Eklenti(ler)
...
|
3 Eklenti(ler)
"""
|
Ilex Cornuta.
5 Eklenti(ler)
Arkadaslar, yapraklarinin sekli ve parlakligi en cok hosuma giden Cobanpuskulu turu.
|
Merhaba arkadaşlar. Benim ilexlerim yaprakları yeşil olarak kışı geçirdik. İlk bahar başlangıcında yapraklarında sararma ve akabinde dökülmeler oldu? Sebebi ne olabilir? Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
|
5 Eklenti(ler)
Arkadaslar, Cobanpuskulleri hos kokulu ciceklerini actilar. :)
Bal arilari bu cicekleri cok seviyorlar sanirim. Dun fotograflari arilar sokar endisesiyle korka korka cektim. :) |
4 Eklenti(ler)
Devami...
|
5 Eklenti(ler)
Meyveleri sari renkli olan Cobanpùskùlù.
Fotograflari 30-10-2013 tarihinde cekmistim. |
5 Eklenti(ler)
Fotograflarin devami...
Meyveleri turuncu renkli olan Cobanpùskùlù. |
5 Eklenti(ler)
Fotograflarin devami...
Bu da meyveleri kirmizi renkli olan Cobanpùskùlù. |
*** arkadaşlar aranıza yeni katıldım çoban püskülü meyvelerini toparladım bunu çimlendirmek istiyorum yardıma ihtiyacım var.çimlenmesi için 2-3 yıl beklenmelidir deniyor bunu daha erken çimlendirme imkanı varmı.Çit olarak kullanmak istiyorum ve becerebilirsem saksıda ticaretini yapmayı planlıyorum ayrıca tarımı çok seviyorum hobimdir 1500 e yakın tohum edindim vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekürler.
|
Cevap bekliyorum ***
|
Günaydın. Bahçemizde 4 adet yeşil yapraklı İlebximiz var. Her biri ortalama 3 metre boyunda. Fakat iki tanesiyle alakalı bir derdimiz var. Bahçıvan arkadaşımızın da neden olduğu hakkında bir fikri yok.
2 tanesinin yaprakları sararıp dökülüyor. Buna sebep olan şey nedir acaba? |
2 Eklenti(ler)
Dökülen yapraklar da bunlar Çok sevdiğimiz bitkiler ve ölsünler istemiyoruz. Bu konuda acilen yardım ederseniz çok sevinirim.
|
Arkadaşlar,yardımcı olabilecek kimse yok mu :(
|
Alıntı:
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
merhabalar arkadaşlar ... bu sonbaharda çobanpüskülü tohumu bulabilirsem biraz dikmek istiyorum.. eğer imkanı olan arkadaşlar olursa bana tohum yollayabilir mi? acaba meyva çekirdeğinden mi tohum çıkar ?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025