![]() |
Sn. Ormanbotaniği;
Keçi söğüdü dediğiniz söğüt türüne, "gümüşi söğüt" de denir mi? Orman fidanlığından alırken "gümüşi söğüt" diye verdiler, fakat sizin yazdığınız türler içerisinde yoktu, keçi söğüdü diye belirttiğinizin yapraklarına benziyor yaprakları. Eğer aynı söğütse, özelliklerinden biraz daha bahsedebilir misiniz? Ne kadar boy yapar, iklim ve toprak istekleri nelerdir, taç genişliği ne kadar olabilir gibi. |
Adına "Selda" denilen söğüt hangisi, bilen var mı?
|
salkım söğüt budama
Alıntı:
|
Salkım söğüt müthiş bir ağaç. Çok güzel. Bir tane olsun istiyorum. Aslında hayalim ufak bir gölet, üstünde nilüferler ve kıyısında salkım söğütler... Ne yazık ki bir gölüm ya da nilüferlerim yok. Neyse, acaba hızlı mı büyür salkım söğüt, bileniniz var mı??
|
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Yalnız nerelerde yetiştikleri de olsaydı daha güzel olurdu
|
arkadaşlar, iki tane söğüt ağacım var ikisinin de yaprakları sararıp dökülmeye başladı.bu olağan bir durum mu acaba, değilse ne yapmam lazım
|
2 Eklenti(ler)
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,
Benim sorum olacaktı. Şubatın sonunda aldığım keçi söğüdü çelikleri bugünlerde köklendiler ve toprağa ektim. Hızla büyüyorlar. Fotoğraflarda görülen sürgünleri kesersem kök gelişme hızını arttırır mıyım ? Bitkiyi kaybetme riskim var mıdır ? Ne tavsiye edersiniz ? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025