![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Buda benim söğüt çalışmam. Elimdeki söğüt çeliklerinden en ince köklenmiş olanlardan bir gurubu Cem Abi ile yaptığım fikir alışverişi sonucunda her dalın kabuğunun küçük bir kısmını nazikçe ayırark rafya ile sıkıca bağladım. Bunun sonucunda bir süre sonra bu bir kaç dalın birleşme sağlayacağını düşünüyorum. Bu işlemi 3-4 hafta evvel yapmıştım. Fotoğrafı bu iletiyi göndermeden 1 saat içinde çektim. Solda görünen dostlarımız ise filizlerini büyütmekte olan kuşburnularım. Fotoğrafı aslında Cem Abi' ye hemen gönderme maksadıyla çabucak çekmiştim bu yüzden fotoğrafik açıdan kusurları mevcut. İyi seyirler.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ağaç dostu
|
Hay Allah amma taktınız şu fotoğrafik kusurlar falan işine yaptıklarını sunuyorsun bizlere ne güzel, daha ne? Homur homur. Sevgili BayMineral, eline sağlık. Ben Cemboa'nın sözünü dinleyip kalın dalları çelik yaptım ve sonuç iyi oldu Sen çok ince dallar almışsın, hani benim direk toprağa diktiklerim gibi. Bir konuyu iyi anlamadım eğer kabuklarını kaldırıp birbirleri ile öpüştürürsen kaynaşıyorlar öyle mi? Ayrıntılandırırsan sevinirim. |
|
|
|
![]() |
|
|