agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Geniş Yapraklı Ağaçlar
(https)




Beğeni Düzeni18Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-10-2009, 21:56   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 14-10-2009
Şehir: Samsun
Mesajlar: 177
Galeri: 20
1
Name:  dsc03605orta.jpg
Views: 1285
Size:  37.9 KB


2
Name:  dsc03604orta.jpg
Views: 1302
Size:  32.3 KB


3
Name:  dsc03606orta.jpg
Views: 1349
Size:  26.6 KB


4
Name:  dsc03615orta.jpg
Views: 1305
Size:  13.1 KB


Okuduklarıma göre yaptıklarımın bir örneği yukarda. Aslında tek bir örnek o, çünkü yaptıklarımın tatmin edici olmadığını düşünüyorum. En azından ben yaptığımdan pek bişey anlamadım. Çınar ağacının tohumlarını bu zamanda mı almamız gerekiyor¿ tekrardan sormak isterim.

Birinci resimde bu gün büyük bir çınar ağacından almış olduğum tohum var. İkinci resim aynı tohumun ortadan kesilmiş hali. Üçüncü resim yaklaşık 5-10 dakika arasında temizlemiş olduğum tohumdan kalan kalıntılar (O kalıntıların küçük bir tohumdan çıktığını hatırlatmak isterim, küçük bir çaık ile bu işlem pekde kolay olmuyor inanın ). Dördüncü resim de tohumumuzun kendisi olsa gerek.

Şimdi yaptığımız işlemin doğruluğunun bilir kişiden teyid edilmesini istemek benim ve beraberimde çınar ağacını tohumlama yöntemi ile yetiştirmek isteyen diğer müdavimlerin en doğal hakkı diye düşünüyorum .. Yapılacak açıklamalar için sabırsızlıkla bekliyor olacağız. Sizi seviyorum arkadaşlar.


Düzenleyen shapsough : 18-10-2009 saat 02:51
shapsough Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025