agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Geniş Yapraklı Ağaçlar
(https)




Beğeni Düzeni2Beğeniler
  • 2 Gönderen Samsunlu55

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-03-2016, 19:18   #6
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 27-03-2010
Şehir: Denizli
Mesajlar: 686
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fKalyoncu Mesajı Göster
Elimde 200-300'e yakın yabani kiraz çekirdeği var.

Dağda bulduğum yabani kiraz ağacından toplamıştım geçen yıl atmamıştım hepsini bir kavanozda sakladım neler ne olmaz diye, bunları yine o bulduğum kiraz ağacının yanlarına eksem tutar mı acaba ?



Şöyleydi hepsi. Tadıda pek tatlı değildi açıkcası Biraz ekşimsi gibiydi ama olsun yine ekmek isterim.

Bulunduğu alanda dere vardı, sulak bir alandaydı, aynı bölgere bu çekirdeklerini direk ekebilirmiyim ? veya belli bir aşamadan geçirmem lazım mı ? biraz araştırdım soğukta bekletme olayı varmış, buzdolabında 1 hafta bekletsem olur mu ?
Hiç tereddüt etmeden ekin derim. Bu yıl çıkmazlarsa bile gelecek yıl doğal katlamayı takiben çıkacaklardır. Meyvesini tadı pek hoş olmasa da doğal hayatta meyvelerine bayılan o kadar kuş türü var ki. Kim bilir belki daha sonra aşılama yapıp kaliteli kiraz elde etme fırsatı da bulursunuz. O da olmazsa çiçeklenmiş hallerini izlerken içinizi bir huzur kaplar, keyiflenirsiniz.

yarenimex Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025