![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
![]() Sn.cheko verdiginiz tohumlardan 2 tanesını denedım ve başardım. Şuan 7cm lık fıdecik halindeler.Umarım benimdee böyle güzel bir agacım olur sayenizde. ![]() Ama her ihtimale karşı siz bizim adımıza yine azcık tohum toplarmısınız ![]() Birde bu fıdeler bıraz daha büyüyünce geniş derin saksıya alsak gelişebilir degil mi Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-03-2011
|
Merak etmeyin bende sürekli olarak tohum stoku olacak. Dileyene göndermekten keyif duyarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bayındır/İzmir de fidanlıklardan birinde oldukça yapılı (1 m. kadar) bulmuştum. Fakat daha sonraki gidişimde satılmış. ![]() Mümkün olduğu zaman, ben de tohum rica edebilirmiyim? Karşıyaka'da bir evin bahçesinden tohum alayım dedim... fakat KURT Köpeği izin vermedi. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
Sn. Omar, Adresinizi gönderin lütfen. Size de geçen yılki tohumlardan göndereyim. Bir ay sonra bu yılın tohumları da elimde olur. Selamlar, sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gönderdiğiniz tohumlar cuma günü geldi. Size çok teşekkür ederim ![]() Sormak istediğim bir konu var; Tohumlara herhengi bir işlem yapmak gerekirmi? (zımparalamak, suda bir süre bekletmek gibi) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu bilgiler sanırım hem sizin sorunuza yanıt olur, hemde ilgilenen diğer arkadaşlarımızın işine yarayabilir. Ben 48 saat suda beklettim. Ama yeterli ısıyı sağlayamadığım için, 10 tohumdan sadece ikisi, birkaç santimlik fide oldu. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
İlginç olduğu kadar güzel bir ağaç tanıttığınız için teşekkürler. Karşıyaka' da ne tarafta acaba ? Köpeklerle aram iyidir ![]() Saygılarımla Lütfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Selamlar sevgiler.. |
|
![]() |