![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-09-2007
|
Arkadaşlar, kızımın ipekböceğine yaprak toplarken tesadüfen gördüm. Çok yakınımızda bir tane tespih ağacı var. Altındaki ağacın dallarına düşmüş tohumları alıp suda beklettim. Meyveyi ayırınca anneannemin kullandığı tespihin taneleriyle aynı olan çekirdekler çıktı. Şu anda elimde 10 tane kadar çekirdek var. Soğuk katlama mı yapayım, hemen mi ekeyim bilemedim. Bu tohumdan isteyen varsa ağacı takibe alabilirim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-07-2010
|
Yalancı Tespih ağacı
Merhaba, Yalancı tespih ağacı tohumundan nasıl temin edebilirim Yardımcı olurmusunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-04-2008
|
Sayın teknik adam bu sezonda tohum biraz zor bulunur. Bir arkadaşın elinde tohum kalmışsa belki. Bende olsaydı gönderirdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-04-2007
|
Şu anda İstanbul Beylikdüzü'ndeki tespih ağaçlarında tohum var.Ben geçen sene kova kova tohum toplayıp sineklik yaptım.Orjinal bir sineklik oldu.Fotografını çekersem yüklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-04-2008
|
Alıntı:
Mümkünse tabi... Saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-02-2009
|
Alıntı:
Adana da bir türü var . Ben farkli turune bakiyorum. Buraya resim nasil atilir bakayim. Becerebilorsem aticam simdi. Ben bana lazim olanin resmini atsam diger arkadaslar da belki yardimci olabilir. 0 505 79 79 8 79 numaram |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|