![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Sevgili Turco.. O zaman elbette ben..Siz kullanırsınız diye ben sesimi çıkarmadım. ![]() Özelden adresimi gönderiyorum. Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohumlar geçen seneden kalanlar ama seni idare eder yanlız çok kötü bir kokusu var kaynatıp beklet içine domates yaprağı suyu veya arap sabunu ilave et müthiş kokulu bir böcek kaçıran oluyor.Tavsiye ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Sevgili Turco.. Tam ölçüsü nedir bu karışımın? Yaptığım ilaç bir seferlik mi?Hani yapsam da şişede dursa,ara ara kullansam..Tohumları birkaç kere kaynatmam mümkün olabilir mi acaba?(Sinekten yağ çıkarma misali ![]() Ne çok sordum..Detaycı başak burcu..Umarım boğmamışımdır sizi.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
agaclar.net
|
Ölçüyü bu başlığın ilk mesajında bulabilirsiniz. Solüsyonu bekletip kullanamazsnız, çümkü stabilitesi olmadığından etkisini kaybeder. Tohumları da birden çok kaynatamazsınız, etkili madde suya bir kez geçti ilk kaynatmayla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2007
|
minik sinekler 2
"sabırsız davranıyor " görünmek istemem ancak gerçekten acilen yanıta ihtiyacım var, bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımın beni aydınlatmasını diliyorum. saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
afit, aphid, gül biti, yaprak biti, yeşil yaprak biti |
|
|