![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-03-2013
|
benim balkonumda 4 saksı domates, 2 saksı hıyar ve 1 saksı biberim var. hıyarlarımda küllenme vardı. bugün toz kükürt attım, önlem olsun diye domatesler ve bibere de attım. hepsinin hem topraklarına attım hem de yapraklarına ama haliyle meyvelere de geldi. daha önceki yazılanlara göre meyvelere her hangi bir zararı yokmuş ama emin olmak için sormak istiyorum. ayrıca kükürdü hangi aralıklarla uygulamalıyım? yapraklarda kükürt olduğu süre boyunca sulama yaparken yapraklara su değirmemeli miyim? yapraklar ve toprak şu anda sapsarı oldu, bu kükürt zamanla uçar ve ya erir gider mi acaba? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-10-2009
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-10-2009
|
Ben de binamızın önündeki külleme hastalığına yakalanan çınar ağacıma fayydalı olabilmek için girdim foruma.allah razı olsun birçok bilgi edindim sizden.. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-07-2014
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
|
Toz olarak atılan kükürt hiç fayda sağlamaz. Sıvılaştırılarak atıp bitkiye yapışması sağlanır. Sıvılaştırılarak atıldıktan en az iki saat başka sıvı çözücü kullanılmamalıdır (yağmur). İki saat sonra isterse yağmur ☔ yağsın... |
|
|
|
![]() |
|
|